Pisk eller gulerod?

Med de farvefelter jeg har valgt er der brug for nogle lange skrå samlinger

Så er den første liste lagt. Jeg har besluttet mig løseligt for hvordan jeg vil bruge de forskellige farver træ, jeg har til rådighed, og det kræver at jeg “skarer” tre forskellige farver sammen til en lang liste, som så bliver monteret. Det er en lidt langsommelig proces, men jeg jo ikke travlt.

Petrellen har en kraftig opad-bøjning i stævnen, så jeg var lidt spændt på om jeg skulle have gang i varmepistolen for at få det til at se pænt ud, men det gik helt af sig selv, uden problemer. Faktisk var det agterspejlet som gav problemer, da listen havde et svagt punkt som knækkede da den kom under pres. Tilfældigvis havde jeg hovedet ned for at sigte, så jeg fik et ordenligt svirp over den ene kind. Jeg har forsøgt at forklare kajakken, at der hverken er brug for pisk eller gulerod for at holde byggeriet i gang. – jeg kan slet ikke lade være.

En rørepind på hver form markerer hvor overgangen mellem dæk og skrog (sheerlinjen) skal være

Det gik først op for mig efter at sheer-listen var sat fast med limpistol, at jeg var gået for hurtigt frem og slet ikke havde fået pakket kanten af formene ind i tape, så limen mellem lister ikke binder på formene. Heldigvis var det en overskuelig ting at rette.

Så er sheer-listen monteret og der er kommet tape på kanterne af alle formene

Lige nu arbejder jeg på liste nummer to, som skal gå lige og så bliver det tid til at indsætte snyde strips derefter. Det er et arbejde jeg glæder mig til, fordi det er så enkelt og samtidig et fint stykke tilpasningsarbejde som giver fornøjelse hver gang en ny liste er på plads.

Explore posts in the same categories: Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: