Så er der epoxy på skroget

Der var mange småhuller hvor jeg ikke havde fået lim nok mellem listerne, men nu er de fyldt op med epoxy

Efter 3 omgange slibning, (+ en grønlansk pagaj, 1 reperation af agterlugen på Gejrfuglen og et nyt skind til Skaden) var tiden kommet her til aften hvor jeg skulle give skroget det forseglende lag af epoxy, som endelig skulle vise hvordan  farverne vil blive på Stripperen. jeg havde godt nok fået en fornemmelse da jeg gav kajakken vand inden sidste slibning, men det bliver  alligevel anderledes når det er epoxy der kommer på. Forskellen skyldes dels den blanke overflade men også at den epoxy jeg bruger er en lille smule gylden. Det synes jeg passer godt til den varme glød i mahogni.

Skroget har fået vand inden sidste slibning

Skroget har fået epoxy. Bemærk hvor meget varmere farvetonerne er i forhold til billedet herover.

Jeg havde egentlig forventet at farveforskellene ville blive udjævnet af epoxyen, men det gik faktisk lige stik modsat. Alle tegningerne står knivskarpt og tydeligt, så stripperen er kommet i det spraglede tøj.

Det er lidt sjovt at det med det første lag epoxy betyder et vendepunkt for mig: nu er jeg ikke ved at bygge skroget, nu er jeg ved at gøre det færdigt.

Processen fortsætter med 2 lag glas og epoxy indtil vævet er fyldt ud. Da jeg byggede Gejrfuglen satsede jeg på at skabe en kemisk binding ved at lade de enkelte lag epoxy følge hurtigt efter hinanden, men denne gang har jeg tænkt mig at tage det mere med rog, og give mig tid til at slibe mellem hvert lag. På den måde håber jeg at overfladen bliver jævnere end sidst.

Explore posts in the same categories: Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: